Wij zijn Cyferz

Cyferz is sinds 1 januari 2022 onze nieuwe naam

In 2017 hebben Michel Heberlé en Debby Cartwright Grauwmans Adviesburo overgenomen van Rien Grauwmans. Het bedrijf, dat al ruim 30 jaar bestaat, is sinds de overname flink gegroeid en er zijn diverse diensten aan het bedrijf toegevoegd. Omdat Rien Grauwmans sinds de overname geheel uit het bedrijf is teruggetrokken, is besloten om na ruim vier jaar onder een andere naam verder te gaan.
Per 1 januari 2022 heten wij Cyferz.

Over Cyferz

Cyferz, voorheen Grauwmans Adviesburo, bestaat sinds 1990. Vanuit een garage box uitgegroeid tot een volwaardig administratie kantoor met drie personeelsleden heeft Rien Grauwmans in 2017 zijn bedrijf verkocht aan Michel Heberlé en Debby Cartwright. Sinds de overname hebben Michel en Debby het team verder uitgebreid en diverse diensten aan het bedrijf toegevoegd. Per 1 januari 2022 is de naam Grauwmans Adviesburo gewijzigd in Cyferz.

Cyferz heeft het doel om de ondernemer te ondersteunen in zijn of haar bedrijfsvoering, zodat de ondernemer zijn tijd zo nuttig mogelijk kan besteden. De diensten van Cyferz gaan verder dan alleen het verwerken van administratie of het doen van belastingaangifte. Cyferz wil in meer behoeften van de klant kunnen voorzien.

Om nog verder in die klantbehoefte te kunnen voorzien hebben Debby en Michel het zusterbedrijf CLIKZ opgericht. Vanaf 1 februari 2022 biedt Clikz ondersteuning in (online) marketing en communicatie.

Samen vormen wij Cyferz & Clikz. Ons doel is blijven groeien. Niet alleen groeien met ons klanten- en personeelsbestand, maar ook in de mogelijkheid om onze toekomstige klanten te kunnen ondersteunen in zoveel mogelijk facetten van hun bedrijfsvoering.

Onze visie

Als administratiekantoor, c.q. adviesbureau moet je, naast jezelf in de positie van een ondernemer kunnen verplaatsen, ook breder kunnen denken.

Zowel Michel als Debby hebben vele jaren ervaring in diverse (internationale) organisaties. Zij zijn zelf begonnen als zzp’er, hebben een vof overgenomen en zijn zelf een tweede vof gestart. Met deze ervaring zijn zij in staat om die vertaalslag te maken en de ondernemer te adviseren en te ondersteunen. Samen met een team van ervaren kanjers bedient Cyferz klanten op diverse gebieden.

Gratis overstappen naar Cyferz

Ben je niet tevreden over jouw huidige administratiekantoor? Is het te duur of niet geautomatiseerd? Wij helpen je graag in je overstap. Cyferz wil het jou zo eenvoudig mogelijk maken om over te stappen. Daarom regelen wij alles. Maar dan ook echt alles. Via onze gratis overstapservice zorgen wij voor zorgeloze en kosteloze overstap naar Cyferz.